miercuri, septembrie 28

Limonada de curmale

Pentru ca azi este o zi speciala, un nou inceput , si vorba cantecului "fiecare an incepe sub semnul intrebari /si noi ii vom gasi raspunsul" , ma gandesc sa incepem un Nou An, cei ce-l incep :) sub semnul aromei dulce de curmale.Sa aveti un An Nou bun ,cu pace si bucurie, cu sanatate si numai lucruri bune ! In Anul ce vine sa va fie muuult mai bine !
Shana tova !Si acum, reteta sa nu incep anul cu restante :)
Ingrediente:
5-6 linguri de silan (date syrup, miere de curmale)
sucul de la 2 lamaie
1.200 l de apa rece
optional gheata

Simplu ca buna ziua: se pun toate ingredientele intr-un blender, mai putin lingurile :) si se amesteca la viteza mare 2-3 minute.

Arata demetial: in cele 3 minute reuseste sa faca atat de multa spuma inca pare o cupa mare de capuccino. Lasata sa se linisteasca isi va schimba treptat culoare revenind la culoarea ce a consacrat-o , maro-roscat, culoare curmalelor.


Le haim! :)

8 comentarii:

In bucatarie cu Aziz spunea...

Hag sameah ve Shana tova!!!

In bucatarie la Sidy spunea...

Waw...asa ceva nu am baut niciodata , dar cu siguranta a fost savuros !

Shana tova !

Sper ca nu am gresit...Un An Nou Fericit am vrut sa-ti urez.....
Te tzuc !

pansy spunea...

Shana tova !furnicuto! tot ce iti doresti !

Mihaela--Canada spunea...

Shana tova umetuca, briut veosher.
Gmar hatima tova!

Anonim spunea...

nici eu nu am baut , dar pare super interesant!!!... si cu siguranta bun ;)...

Haplea spunea...

Ce bautura minunata.

furnicuta boscodina spunea...

Multumesc mult pentru urari si gandurile bune! Multumesc pentru comentarile la adresa bauturii si ma bucur ca v-am facut curiosi:)
Un An Nou mai bun tuturor !:)

furnicuta boscodina spunea...

imi cer mii de scuze ca raspund dupa 10 ani, dar gradinita asta ma omoara :)

Trimiteți un comentariu