vineri, august 26

Rulouri de pui cu umplutura de masline

Dragute, cochete, fac fata cu brio oricarei mese de sarbatoare si oricarei soacre comentator de profesie. A mea nu a comentat nimic , intre noi fie vorba nici nu le-a gustat, dar astea-s amanunte nesemnificative :)

Ingrediente:
2 bucati piept de pui
pesmet
1 albus de ou
sare, piper
pentru pasta de masline:
2 catei de usturi
10 frunze de busuioc
130g masline negre
50g nuci


Se taie pieptul de pui in jumatate. Se bate putin daca este nevoie si se condimenteaza dupa gust.
In robotul de bucatarie punem impreuna toate ingredientele umpluturii si le tocam marunt. Impartim umplutura ochiometric in 4 si presand-o si formand un rulou de umplutura o punem peste jumatatea de piept de pui (trebuie stransa in mana sa devina oarecum compacta si sa nu se desfaca la taiere ruloului). Se ruleaza strans pieptul de pui si se prinde cu scobitori.

Se da prin albusul batut usor , apoi prin pesmet si se prajeste in ulei. Se scoate pe servetel de hartie . Se serveste intreg sau taiat felii ,alaturi de salata sau garnitura preferata.


Rulouri de pui cu umplutura de masline 
Rulouri de pui cu umplutura de masline
Alte retete cu masline :
Cutiute cu masline
Pasta de masline
Chiftele cu masline
Salata fierbinte de masline
Paste cu brocolli, masline si ricotta

17 comentarii:

Antonina spunea...

like !! arata foarte bine!

furnicuta boscodina spunea...

Ma bucur mult ca plac:) O zi super faina!:)

TeoBucatar spunea...

Am facut tot felul de rulouri numai cu masline nu!Pupici!

sara & Miki spunea...

Un meniu super pentru week-end. Pupici!

boscodina spunea...

Teo, deci a venit timpul sa incerci si cu masline, e musai sa ai colectia de rulouri completa :)Un weeknd minunat !

boscodina spunea...

Sara,multumesc:) cu adevarat merita incercate :) Un weeknd minunat si numai bine!

Craita spunea...

Arata extraordinar,sigur e o reteta delicioasa,si sigur fiece soacra ar fi invidioasa pe o asa bucatareasa talentata.

Mihaela Negrescu spunea...

offf....iar mancare care imi face cu ochiul :))arata foarte bine!!Un weekend cat mai frumos!!!

FLORY spunea...

Dac-i cu busuioc sunt nelipsita!pupici!

Alexandrina spunea...

Arata foarte bine!

Cristina spunea...

Buunnn! Si arata f bine!

pansy spunea...

furnicuto,bine te-am regasit.in sfarsit m-am adunat acasa.imi place reteta ta,vorbesc ca si cum ai fi avut vreodata ceva care sa nu-mi placa !ai sa mori de ras daca iti povestecca am facut pasta de tahini si nu stiu cum am tinut minte ca se unge carnea de frigarui inainte frigere.apoi am vazut ca aia era ca un dip.dar a fost buna si asa.multe boroboate am facut vara asta in care m-au zapacit musafirii.observi ca dau vina pe altcineva, nu pe mine.plus ca gazda noastra avea bulit calculatorul si internetul,asa ca am pierdut multime de poze ca nu aveam pe ce le descarca.noi sa fim sanatosi!

Alice spunea...

super bune! mai ai? ca am ajuns cam tirziu ...
fur si eu reteta, furnicutzo

sarah spunea...

yoy ma ce faine sunt.daca vrei iti dau la schimb soacra din dotare.pe cuvant de cercetas ca nu comenteaza nici daca ii dai o mancare jumate arsa.daca ma gandesc mai bine mai bine imi pastrez soacra ca cine stie ce primesc la schimb :))
pupicei

Zazuza's Gulaschsuppe spunea...

foarte apetisant arata!

Eli spunea...

Arata delicios. Si consistent.

furnicuta boscodina spunea...

Multumesc mult pentru vizita, aprecieri, ma bucur tare mult ca v-a placut reteta mea :) Mii de scuze ca raspund cu asa mare intarziere dar gradinita ma omoara :)
Sarah, ai facut o alegere foarte buna neschimbandu-ti soacra, cea mai buna alegere a vietii tale, nu da porumbelul din mana era proverbul :) hai ca nici a mea nu e asa rea mai ales ca isi vede doar de viata ei si asta nu poate decat sa ma bucure :)

Trimiteți un comentariu