duminică, mai 3
Salata de artichoke si fenicul
Am ramas blocata pe artichoke, de la supa aia mi se trage :) Supa, parca nu imi surade pe caldura asta,dar salata a picat la fix.Ingrediente:
700-800g artishoke congelat ( de data asta am sarit partea cu frunzele :) )
1 fenicul verde
400 g ciuperci ( conserva)
1 salata verde rotunda ( a mea isi pierduse "frumusetea"..asa ca am sarit-o)
1 lingura de mustar
sare, piper
1 lamaie
iaurt de capra
Inimile de artichoke se fierb in apa cu sare si sucul de la o jumatate de lamaie, pana se inmoaie ( sunt care le prefera doar o idee moi, pentru mine trebuie sa intre furculita ca in branza in ele). Se spala si taie salata verde, feniculului i se desfac frunzele se taie fiecare in jumate si apoi fasii subtiri. Artichoke-ul fiert si scurs se taie tot feliute. Ciupercile se prajesc in putin ulei de masline, se adauga peste salata si peste toate se toarna sosul format dintr-un iaurt ( 250 ml|) 1 lingura de mustar si sucul de la o jumatate de lamaie.
Pofta buna :)
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu