duminică, martie 29
Salata de fasole verde
O salata de primavara , tare aspectoasa , garnitura perfecta pentru carnea facuta la ..gratarul cu prietenii :)Avem nevoie de :
fasole verde
maioneza
4-5 catei de usturoi
sare, piper
otet balsamic
marar proaspat
Se curata fasole, si se rup pastaile in doua. Se pune la fiert si se incearca din cand in cand , timpul de fierbere depinde de tipul de fasole.Cand e gata se scurge, se condimenteaza cu sare si piper si se adauga usturoiul taiat marunt.
Separat se face sosul de maioneza, la care se adauga otetul balsamic, se "lungeste" cu apa ( trebuie sa fie cam ca laptele batut ca si consistenta) si se adauga mararul. "Se inunda" fasolea cu sosul de maioneza si se se tot gusta....pana se termina :)
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu