vineri, mai 18

Sandwich cu marshmallow la gratar

In primul rand  tin sa multumesc mult celor ce au acordat voturile lor retetelor mele inscrise in Festivalul Blogurilor Gustoase.A fost o bucurie sa vad ca niste oameni au folosit singurul vot pe care-l aveau pentru retetele mele.

In al doilea rand ..scuze pentru chiul :) Sunt intr-o perioada de ...."mare talent artistic ce ma chinuie" , lucru impus de altii :) si timpul nu doar ca nu se dilata, asa ca-i vorba de mine :) , ba dimpotriva ,se ambitioneaza sa se comprime.

Sarbatorile au curs una dupa alta , mancarurile gustoase au tropait vesele pe masa, gata de poza de grup, eu "Gigi-contra " le-am pus bete in roate si nu le-am lasat sa straluceasca pe scena :) Sa mai dreg busuiocul , m-am gandit sa scot de la naftalina una.

Gratarul a fost vedeta caci doar e sezonul lui: Iom Atzmaut, si apoi Lag baOmer, ne-am afumat si ne-am distrat. "Gratarele" mele de anul asta au fost acasa. :) Nu am dat foc casei, ci fumul pe care il scotea vechiul cuptor , te facea sa te simti exact ca in natura. Si uite asa au luat nastere sandwinchurile cu marsmallow.

Am luat un pachet de biscuiti mari ,o punga de marsmallow si un sul de folie de aluminiu si cu ajutorul cuptorului mai sus pomenit am recreat atmosfera de gratar.

Se rup bucati maricele de folie de aluminiu. Asezam in mijlocul foliei un biscuite, pe el, 2-3 bucati de marsmallow si peste alt biscuite . Impachetam sandwichul in folia de aluminiu, o inchidem la capete si punem pachetelele in cuptorul preincalzit la 180 de grade Celsius. Coacem 3-4 minute- doar atat cat sa se topeasca un pic marsmallow-ul si sa devina o delicioasa crema intre biscuiti. Se deschide folia cu grija sa nu va ardeti si se savureaza desertul.


La gratarul autentic se vor pune pachetelele in jar pentru 1-2 minute .

11 comentarii:

Ioana V. spunea...

f f interesant!

FLORY spunea...

Ce bun si arata tare apetisant!Pupici

coco spunea...

as fi curioasa...

furnicuta boscodina spunea...

si ff simplu, Alinutzika :)

furnicuta boscodina spunea...

Pupici, Flori :) Multumesc :)

furnicuta boscodina spunea...

Coco, curioasa sa ce?

Maria spunea...

Foarte simplu...dar foarte interesant...di foarte bun:)!!!!Imi place ideea:X.Pupici

goblenuricusuflet spunea...

Foarte interesant suna! Mii de pupici, boscodino! Si cat mai multe idei de retete!

Unknown spunea...

hm, interesanta reteta! o idee f buna

boscodina spunea...

Maria,ma bucur mult ca-ti place ideea :)

boscodina spunea...

Alex, multumesc mult :)

Trimiteți un comentariu