marți, mai 1

Rulouri cu salmon, branza si pesto


Daca am deschis ieri cutia Pandorei cu retete ce ne-au rasfatat Purimul acesta ma gandesc sa continuam,. Si de as vrea altceva ,cutia nu o mai pot inchide. Retetele,nu vor si pace sa stea linistite in cutie. Se vaita de azi de dimineata, ba ca le-am uitat  atata amar de vreme, ba ca le dor incheieturile de la cat au stat nemiscate. Acum ca au dat de verdeata si primavara de afara, cam plina de praf si rece zic eu, nu se mai lasa convinse sa intre la loc. Cu dintii se tin de margine , ba chiar au facut front comun si au ganduri de revolta. De aia ma gandesc , sa le dau cuvantul, prinse in discursuri lungi uita de ce vroiau sa se revolte. Acestea fiind spuse invitam in scena reteta de rulouri cu salmon , branza si pesto.

Ingrediente:
110g salmon afumat
200g branza dulce
8 rosii uscate
1 lingura seminte de pin
pesto
 foi de placinta
seminte de susan

Se taie salmonulul bucatele mici , rosiile la fel, chiar si semintele de pin . Le adaugam branzei amestecata cu pesto si omogenizam . 
Eu mi-am amintit de pesto dupa ce pusesem branza pe aluat  si incepeam sa rulez, asa ca am uns foaia pe dinauntru cu pesto si am rulat. Am folosit cate 3 foi unse cu putin ulei din care am taiat dreptunghiuri pentru rulouri. Am pus umplutura in  dunga la marginea foii- pe latimea dreptunghiului-si am rulat . Am asezat rulourile in tava pe partea unde le-am inchis.
Se ung cu rulourile cu ulei si se presara susan. Se coc 15-20 de minute in cuptorul preincalzit la 180 de grade Celsius.

4 comentarii:

coco spunea...

in seara asta nu vreau sa aud de pape...revin maine :)))

boscodina spunea...

e ok, dar te-ai gandit ? daca nu mai raman? :)

Andrei spunea...

Multumesc pentru reteta, a fost delicios :d

furnicuta boscodina spunea...

Ma bucur ca ti-a placut :) Sa-ti fie de bine :)

Trimiteți un comentariu