miercuri, aprilie 8
Prajitura festiva, ideala ptr ocazii speciale
Compozitie: 1 cana cu apa1 cana zahar alb
1 cana zahar maro
4 oua mari 1 pachet unt
2 cani fructe uscate 1 lingurita sare
1 cana nuci
1 lamaie
2 l whisky
Preparare:
1. gusta intai din whisky, sa ii verifici calitatea.
2. ia un vas mare
3. mai incearca o data calitatea whisky-ului si daca e bun toarna intr-o cana( plina) si bea.
repeta actiunea de cateva ori.
4.porneste mixerul si bate untul pana este pufos
5 pune o lingura de zahar
6. verifica daca whisky-ului e in regula.
7. mai bea o cana plina
8. opreste mixerul
9. sparge 2 oua si anume....in vas
10.zvarle inauntru fructele zbarcite
11. O...hac....reste mixarul.daca fructele cretine nu ies din hixar, incerca cu suru.......hac.....benita 12.verifica whisky-ul ce consistenzzz.........aaaaa..... are
13.arunca o lamaie in hixar si stoarce nucile
14.adauga o cana la ea...zahar...sau ce o fi
15.unge cuptorul si pune-l la 360 grade.
16. bate mixerul pana se opreste, arunca vasul pe geam.
17. gusta whisky-ul ...ce a mai ramas
18. du-te in pat si da-o incolo de prajitura
19. NU TREBUIE SA ITI SCOTI PANTOFII.
Etichete:
nuci,
oua,
prajitura cu whisky,
prajitura festiva,
unt,
zahar brun
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
9 comentarii:
Foarte original modul in care ai scris aceasta reteta,ai un blog foarte dragut,ma bucur ca am dat peste el.
;)
Multumesc pentru aprecieri, Goldielocks, si ma bucur tare mult ca iti place blogul meu. Te mai astept pe la mine, poarta e deschisa lampa e aprinsa :)
HAHAHAHAHAHAHA:))))))
SUPER MISTO, BRAVO TIE CA AI REUSIT DUPA ATATEA CANI CU WHISKY SA TERMINI PRAJI...hihihi:))
SI MIE IMI PLAC RETETELE TALE , TE PUP SI SARBATORI FERICITE! XXXXXXX
Pai nu era terminata sau mai bine spus nu "subiectul " termina prajitura ci tocmai invers :) Oricum visele am auzit ca sund tare dulci dupa :)
Ma bucur ca-ti plac retele mele, te mai astept ...si mai sper ......la un nume:)
O zi faina si numai bine!
Buna din nou:) Postez la anonim pt. ca nu mi merge contul google(: Multumesc pentru retete, am salvat o multime, pupici xxx
Diana,
salut, Diana,
Sa le folosesti sanatoasa, sa primesti laude de pretutindeni si toti sa se simta atat de rasfatati de tine incat sa iti aduca zi de zi ofrande si sa iti inchide ode :)
Nu , nu am mancat prajitura :) E de la siropul de tuse :)
O seara super faina si numai bine :)
* inchine, nu inchide, tot de la siropul de tuse e :)
Cautam o reteta de piure de castane si asa am dat peste blogul tau. Cand am citit ca romul e roz, zic: mai, fata asta e pe undeva prin Israel...
Apoi am inceput sa citesc mai multe.
Super blogul!
Mikae, ai nimerit si romul si locatia :)exact Israel, un pic mai la nord.
Ma bucur ca iti place blogul si te mai astept la o vorba si o cana...cu rom :)
Trimiteți un comentariu