marți, martie 3
Omleta mexicana
O simfonie de culori , ideala pentru mic-dejunul in pat...la caldura :)Ingrediente:
4 oua
o ceapa mijlocie
o mana de ciuperci
o mana de boabe de porumb
1/2 ardei rosu
chili sau sos tabasco ( din ardei chili)
o lingurita sos de soya
marar sau patrunjel proaspta pentru ornat
sare, piper, dupa gust
* eu nu mai pun sare caci mi se pare ca sosul de soya sareaza destul de mult*
Se taie ceapa marunt si se pune la calit in putin ulei, se adauga ciupercile ,porumbul si ardeiul rosu si se lasa sa se "inmoaie", cu capacul pus la tigaie aproximativ 5 minute. Pentru a verifica daca s-au "inmuiat" se incearca ardeiul daca e destul de moale.
Cand e gata se taie ardeiul chili si se pune si el, cine prefera mai iute adauga si semintele( eu am pus sos tamasco, stropit din belsug si o lingurita de sos de soya pentru aroma). Se adauga ouale si se amesteca pana se fac "jumari".
Se orneaza cu marar sau patrunjel proaspat , taiat marunt . Pofta buna!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu