marți, ianuarie 12
Musaka de peste cu ardei
Cand ma chinuie talentul gatesc "struto-camile" :)Am sustras.. legal , ca doar eram pe tarlaua mea :) din carnea pentru chiftelele de peste ca sa ii fac lui strumfi "ceva".Pentru ca a avut un succes nebun si strumfi a ras-o m-am gandit sa va impartasesc si voua reteta de "struto-camila" adica musaka de peste cu ardei.

300g carne aranjata pentru chiftele inainte de condimentare
1/2 ardei rosu
1/2 ardei portocaliu
1/2 ceapa mica
busuioc
cimbru
putin ulei de masline
1 rosie mare si coapta
Se taie ardeii felii potrivit de groase, se aseaza pe fundul cratitei (mi s-a spart strachina de lut :( si pana sap dupa alta ii bucataresc lui strumfi in cratita normala si rau imi pare) alternand culorile . Se adauga si cateva rondele de ceapa.




Etichete:
carne tocata,
cimbru,
mancare copii,
musaka,
musaka de peste,
ulei de masline
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
4 comentarii:
Trebuie sa fie delicioasa, numai bunatati faci. Pups
multumesc mult pentru cuvintele frumoase! o zi super faina!
Sa nu ma certi dar mai ai o leapsa de pus la sertar, la mine. Numai bine
yafa,nu te cert,cum sa te cert :) ma simt bine ca sunt "asa bagata in seama" , pacat ca neuronul meu unic e in coma :)
am sa o trec sa o iau , o sa il intreb daca e capabil sa produca idei...si daca nu..asteptam sa-si revina si atunci scoatem de la el tot :)
Trimiteți un comentariu