vineri, octombrie 1
Chiftele cu sos de rodii si artar
Chiftele dulci-acrisoare-aromate, o mica provocare culinara in urma careia nimeni nu moare otravit, pe cuvant de cercetas :)
Ingrediente:
pentru chiftele
500g piept de pui tocat
1 cana burgul mijlociu/mic pregatit
2 catei de usturoi
1/2 legatura patrunjel
sare, piper
2 linguri ulei de masline
1 ceapa mare
pentru sos:
1/2 cana concentrat de rodii
1/2 cana apa fierbinte
1/4 cana sirop de artar
pentru chiftele
500g piept de pui tocat
1 cana burgul mijlociu/mic pregatit
2 catei de usturoi
1/2 legatura patrunjel
sare, piper
2 linguri ulei de masline
1 ceapa mare
pentru sos:
1/2 cana concentrat de rodii
1/2 cana apa fierbinte
1/4 cana sirop de artar
Pregatim burgulul si il lasam sa se raceasca. Amestecam burgulul cu ingredientele chiftelelor , formam chiftele, fara insa a le da prin faina.Le prajim in ulei.

Alte retete de chiftele :
Chiftele de peste cu sos de telina
Chiftele de peste cu ful verde
Chiftele cu sos de lamaie si curcum
Chiftele cu cartof dulce