joi, decembrie 9
Salata de branze
Un aperitiv de fite cu ifose si talente de mare vedeta, care noua insa ne-a placut .
branza Brie
branza mascarpone
branza Roquefort
scortisoara
cuisoare praf
nucsoara
ginger praf
mar-mere
sirop de artar
foaie de copt
Se amesteca condimentele intr-un castronel.branza mascarpone
branza Roquefort
scortisoara
cuisoare praf
nucsoara
ginger praf
mar-mere
sirop de artar
foaie de copt
Cantitatile pentru 6 portii sunt: 1/2 lingurita scortiosara, 1/2 lingurita ginger, 1/4 lingurita nucsoara, 1/4 lingurita cuisoare praf.
Se rupe o foaie de copt in jumate si in fiecare jumatatea a sa se aseaza intai feliile de Brie, 1 lingurita cu varf mascarpone, se presara branza Roquefort rupta cu mana , condimentele amestecate si marul taiat bucatele micute. Se stropeste tot cu sirop de artar -nu foarte mult .
Se desfac si se servesc .
Alte salate cu branza Roquefort :
Salata cu branza Roqueford si pere
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
6 comentarii:
un fel de "brinze" cu arome si mere "en papillote",nu?un deliciu de combinatie!
Mama ce desfrau ! :)
alison, "ixact" "branze en papillote" :) repede se face, repede se mananca , muncesti degeaba :)
Lia, o data la 10 secole..si pancreasul iarta ca doar si lui ii place :)
ce-mi faci tu mie furnicuto !
te invita la masa, pansy! :) e bine asa?
Trimiteți un comentariu