duminică, aprilie 11
Galuste cu avocado si fetta
Un aperitiv surpiza sau un pranz copios, oricum ar fi , va fi foarte apreciat.
Ingrediente
pentru aluat
430g faina
1/2 cana lapte
1 ou
50 g unt moale
1 lingurita rasa sare
pentru umplutura
1-2 avocado(eu am folosit doar unul mare)
150-200g branza fetta
sare ,piper, suc de lamaie pentru avocado sa nu oxideze
pentru aspect
cascaval ras(eu am pus si putin cascaval afumat)
ceapa verde ,smantana ,verdeata
Amestecam faina cu laptele si sarea. Adaugam oul si untul si framantam pana obtinem un aluat uniform,elastic,moale.

Punem o cratita mare cu apa la fiert, taiem branza fetta in cubulete, curatam avocado-ul si il taiem si pe el in cubulete. Il stropim cu suc de lamaie si il condimentam cu sare si piper.
Se rup bucatele din aluat ,se aplatizeaza si se intind in mana ( nu-i nevoie de intins pe masa). Se pun bucatele de avocado si fetta.





sursa de inspiratie: Tzahi Buhsaster
Alte retete cu avocado :
Paste cu avocado
Salata de avocado
Tort de ciocolata cu fructe de padure - raw
Salata de avocado cu grepfruit si salmon
Cream cheese cu salmon si avocado
Salata cu fructe si dressing cu mac
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
11 comentarii:
Foarte faine galustele si bune,ca au multa brinza!Si ce frumoasa culoare are avocado si dupa ce este fiert!Iti doresc o zi frumoasa!xxx
O combinatie ametitoare...avocado si branza,multumim ca ne-ai impartasit reteta.
o idee care imi place mult ! despre poze ce sa mai spun !
Ivo ,thanks for the encouragement. I'll think about the photoblog.
have a nice day :)
Salut,Carmen :) de mult nu ne-am mai "vazut" , sa ai o primavara senina si calduroasa :)
Cat despre galustele mele, sa stii ca e bine educat avocado-ul , se comporta bine chiar daca e fiert :)
Goldielocks, sa o stapaniti sanatosi si sa o savurati si mai sanatosi :) o primavara senina si frumoasa:)
Pansy,multumesc mult pentru aprecieri , esti o dulce :) O zi superba si o primavara senina :)
Arata tare bine si este incurajator de simplu de facut...nu-i o idee rea pentru weekend si am banuiala ca se pot folosi si ca garnitura...iamii! :)
Nu-i deloc greu si nici nu nadusesti bibilind la mancare. aluatul merge si cu alte umpluturi,se comporta bine la"presiune".:)
o zi super faina!
ce interesanta umplutura de galuste si pe placul meu!felicitari,super ideea!
multumesc alison:) ma bucura ca umplutura asta mai are si alti fani :)
o seara linistita !
Trimiteți un comentariu