duminică, martie 21
Salata de fenicul cu branza albastra
O salata tocmai buna pentru "noptile cu luna plina " cand ne dam in scanciob cu temperatura :) Ea a fost facuta pentru cina...nu romantica , ci doar in familie , dar strumfi si stimabila lui prietena temperatura "fugareata" au atras toata atentia si am uitat de tot , tocmai bine ca avut timp sa se patrunda asa cum scrie in carte:)
4 bucati de fenicul
4 portocale
100g masline negre
100g branza de tip Roquefort , eu am folosit danablu
*iubitorii de branza pot pune fara problema mai multa
4 linguri ulei de masline
sare, piper
Se curata feniculul , se taie in jumate si apoi fasiute subtiri. Portocala se curata (folosind cutitul ca sa indepartam cat mai mult din partea alba) si se taie si ea feliute subtiri. Se adauga peste fenicul. Adaugam maslinele , sarea,piperul ,uleiul si amestecam .

O saptamana exceptionala :)

Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
4 comentarii:
Ce combinatii interesante...Eu am citit cu "varza albastra" si ma gandeam unde mai este si asta...:-)))
stai tu linistita ca pot inventa in laborator si varza roz daca vor :)chiar ma gandeam daca sa modific titlul sau nu , daca sa scriu danablu si gata,dar intr-un final las asa ca fiecare alege din categoria branzelor albastre ce preferata :)
e si tare aromata combinatia si racoroasa :) cred si eu dupa 4 ore de stat in frigider si un pinguin ar fi "racoros". O zi superba si o saptamana de milioane!
yami...arata foarte bine
ma bucur ca-ti place...cum arata :)
Trimiteți un comentariu